Friday, July 24, 2015

MOOD BLOG KEMBALI KERANA LOLIPOP

Assalamualaikum,

Sebelum ni aku hilang mood nak berblog gara2x handphone ni xboleh share internet ke laptop ni....Dulu memang tethering je internet hp ke laptop kalau nk online ke berblog ke...Korang pun mesti selalu buat kan...! Tak da feel kot kalau nk update blog guna hphone yag kecik ni....

Masa xboleh tu guna OS Android KIT KAT.....Xtau la apa masalahnya status internet connect kat laptop tapi tak jalan macam tak connect...Ahhh malas nak cerita panjang sekarang lepas dapat update OS Kit Kat ke OS ANDROID LOLIPOP terus boleh.....Yayyyyyy!!!!





Boleh la start merapu balik kat sini....Thanks Samsung bagi official update kit kat ke lolipop....Now we are talking...Haha..





No comments:

Post a Comment